Buurtkracht 1018: avond voor buurtinitiatieven

06-03-2018

Hebt u een goed idee voor buurt 1018 of een initiatief voor een leefbare, veilige en fijne woonomgeving? Of bent u gewoon geïnteresseerd in wat er in de buurt speelt? Kom dan op donderdag 8 maart naar de buurtinitiatievenavond in Huis van de Buurt De Witte Boei.

Naar aanleiding van de schietincidenten op Wittenburg en Kattenburg zijn veel buurtbewoners en organisaties aan de slag gegaan met initiatieven voor buurt 1018. Om hierin overzicht te creëren en elkaar te versterken organiseren we een buurtinitiatievenavond. Ook ideeën over de heropening van Speeltuin Wittenburg zijn van harte welkom.

Vrouwendag
Op 8 maart is het ook Internationale Vrouwendag. Daarom nodigen we vrouwen van harte uit om hun ideeën te delen. Initiatiefnemers vragen we om vrouwen te betrekken in hun projecten.

Programma en locatie
Datum: donderdag 8 maart
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Huis van de Buurt De Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201

Aanmelden
Iedereen is welkom, deelname is gratis. Aanmelden kan via Alex te Paske, Atpaske@dock.nl
De buurtinitiatievenavond wordt georganiseerd door DOCK in samenwerking met stadsdeel Centrum

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden