Jongeren in de Schulden

01-03-2018

Binnenkort start DOCK in samenwerking met Samen Noord een project voor jongeren die in de schulden zitten. Om de drempel tussen jongeren en de schuldhulpverlening te verlagen, worden er 18+ jongeren uit de verschillende wijken ingezet. Zij krijgen een training om uiteindelijk anderen die in de schulden zitten te ondersteunen.

Check nu de video in HD!

 

OP ZOEK NAAR EEN BIJBAAN? | Volg een gratis training | En help jongeren uit de schulden | Een project in samenwerking met Samen Noord

CONTACT:
OUD NOORD | Mounir el Bakali | T: 06 28341083 | E: mebakali@dock.nl
NOORD OOST | Fatima Aharchaoui | T: 0641531029 | E: faharchaoui@dock.nl
NOORD WEST | Lisette Korbee | T: 06 41531032 | E: lkorbee@dock.nl

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden