Nieuw: de Wijkochtend Groenoord!

05-03-2018

Woont u in Schiedam Groenoord en heeft u vragen over het invullen van formulieren, het ondersteunen bij het opstellen en lezen van (sollicitatie)brieven, hulpverleners in de wijk(sociale kaart), schuldhulpverlening, het ordenen van administratie, het gebruik van een computer of laptop, vrijwilligerswerk of wilt u iets uitprinten en/of scannen?

Dan kunt u vanaf 9 maart terecht bij de Wijkochtend Groenoord! Vrijwilligers en professionals nodigen u van harte uit voor de kick off van de wijkochtend. Deze vindt plaats op 9 maart 09:30-12:00 uur in de Van Beethovenflat 162.

Tijdens de Wijkochtend Groenoord (iedere vrijdag van 09.30u/12.00u) staat ontmoeting centraal. Bewoners kunnen terecht bij de vrijwilligers en professionals met vragen over bovengenoemde onderwerpen.

Het programma van 9 maart:

  • 09.30 uur: inloop
  • 10.00 uur: welkomstwoord
  • 10.15 uur:  koffie/thee en gebak
  • 10.30:         start Wijkochtend

We zien u graag aanstaande vrijdag 9 maart! Aanmelden kan bij Mariska Silvius.

         

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden