Nieuw: rap, sing & songwriting workshops!

23-03-2018

Droom jij ervan om later net zo beroemd te worden als rappers zoals Ali B en Lil Kleine? Schuilt er een songwriter in jou? Of wil je toch liever een zanger(es) worden. Vanaf nu kun je elke donderdag terecht bij Wijkcentrum oost om jouw skills te ontwikkelen!

Studio Akademix 
De huidige muziekruimte is omgetoverd tot een echte record room, genaamd Studio Akademix. Samen met de Cultuurfabriek creëren we een plek waar Schiedamse jongeren zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Alle workshops zijn gratis. Deelname is voor jongeren van 14-24 jaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden