Zien wij jou op 11 april tijdens het LEF-feest?

23-03-2018

Op woensdag 11 april organiseert Schiedams LEF in samenwerking met DOCK, Lentiz LIFE college, de gemeente Schiedam en vele Schiedamse sponsors voor de tweede keer een LEF-feest.

Het feest wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 6,7 en 8 van de basisschool.  Er is van alles te doen, je kunt er workshops volgen en lekker een hapje blijven eten. Het eten wordt namelijk verzorgd door de kinderen die meedoen aan de Kookworkshop, dat zal smullen zijn!

Deelname is gratis, maar je moet je wel opgeven. Hoe? Door te mailen naar info@schiedamslef.nl. Geef je naam en groep door, de naam van je school, de 1e, 2e en 3e keus van de workshops en het telefoonnummer van je ouders. En heb je een voedselallergie? Geef dit dan ook door bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee. Op het feest hoor je welke workshops je volgt.

Datum: woensdag 11 april 2018 van 16.00-18.45 uur.
Locatie: Lentiz LIFE college, Parallelweg 401, Schiedam

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden