De kracht van digitaal samen

19-04-2018

Digitaal Sterk! zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om mensen die minder digitaal vaardig zijn te inspireren om meer gebruik te maken van digitale middelen, internet en sociale media.

Ben jij de vrouw of de man die graag mensen inspireert om gebruik te maken van digitale middelen, internet en sociale media? Zie jij er ook meerwaarde in om mensen bewust te maken van hoe handig het is om bijvoorbeeld te kunnen zoeken op internet? Kun jij goed overbrengen dat het gebruik van internet je kan helpen bij het vinden van wat je nodig hebt om een leuker en makkelijker leven te leiden? Denk aan het bekijken van vakantiefoto’s van de (klein)kinderen of vrienden op sociale media, of het zoeken van lekkere recepten en luisteren naar je favorieten muziek. Maar ook voor het contact met de gemeente of het betalen van rekeningen.

Handig
Ben jij handig op de laptop of de tablet en ben je een ster in het gebruik van internet of ben je bereid verder te leren op dit gebied? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie of aanmelden bel je Irma Hoorn van DOCK, T. 06 – 388 26 361 of mailt u naar ihoorn@dock.nl.

Digitaal Sterk is een samenwerking van Bibliotheek Zuid-Kennemerland, DOCK, Haarlem Effect en Pluspunt Zandvoort.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden