Nieuw: Advieswinkel in de Boomsspijker voor psychologische ondersteuning

04-04-2018

Nieuw: de-advieswinkel inloop

Zit je in een dipje? Heb je last van stress? Heb je problemen in je sociale omgeving? Loopt er iets in je leven niet zo soepel? Of wil je graag even je verhaal kwijt? Kom dan langs bij de Advieswinkel!

De Advieswinkel is een stichting waar iedereen gratis, anoniem en vrijblijvend terecht kan voor een vertrouwelijk gesprek. Vergevorderde psychologiestudenten bieden een luisterend oor en kijken samen met jou naar een oplossing die bij je past. Onze psycholoog-vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door ervaren (GZ-)psychologen, zodat zij jou het beste van dienst kunnen zijn. De Advieswinkel heeft de visie dat iedereen recht heeft op kosteloze psychologische ondersteuning.

Vanaf woensdag 4 april is er om de week een inloopwinkel in de Boomsspijker voor een luisterend oor, informatie en praktisch advies door psycholoog-vrijwilligers van de advieswinkel: http://de-advieswinkel.nl/
Iedere eerste en derde woensdag van de maand: 17.30 – 20.30

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden