Schiedams LEF-feest: waar je jezelf kunt zijn en ontdekt wat je leuk vindt

13-04-2018

Afgelopen woensdag 11 april genoten leerlingen van groep 6,7 en 8 van basisscholen uit Schiedam en de brugklassers  van het LIFE college van goede muziek, entertainment en leuke en leerzame workshops. Niemand minder meer dan Rudebeats opende de show! Het was wederom een zeer geslaagd feest.

Door de intensieve samenwerking met Schiedams LEF, Lentiz LIFE college, de gemeente Schiedam, vele Schiedamse sponsors, vrijwilligers en professionals kon het LEF-feest voor de tweede keer georganiseerd worden. De opkomst was groot!

Tijdens het LEF-feest namen leerlingen vol enthousiasme deel aan workshops zoals zang, capoeira, beat box, uiterlijke verzorging, koken of theatersport. Ze sloten af met een heerlijke maaltijd gemaakt door de leerlingen uit de kookworkshop.

Bekijk hier het filmpje voor meer informatie!

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden