Bewoners prikkelen om zelf met een conflict aan de slag te gaan

09-05-2018
Lowik Pieters is vier maanden geleden begonnen als buurtbemiddelaar. Via de basistraining leerde hij belangrijke technieken voor het omgaan met conflictsituaties: niet alleen voor ondersteuning van bewoners, maar ook om in zijn eigen leven toe te passen.
Via goed ‘luisteren, samenvatten en doorvragen’ hoopt hij bewoners te ondersteunen in het vinden van eigen oplossingen.

 

Ook interesse? Donderdagavond 24 mei start alweer een nieuwe basistraining. Neem contact met ons op via 010 727 10 40 of buurtbemiddeling@dock.nl

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden