Buurtsoep in De Boomsspijker

02-05-2018

Elke maandag maakt buurtbewoner en actieve pensionado Peter Paschenegger (66) buurtsoep in De Boomsspijker. Peter maakt nu zo’n anderhalf jaar soep in De Boomsspijker keuken, vegetarische  biologische maaltijdsoepen waarin mais en bonen vaak een vullende rol spelen. De soep is zoutarm. Peter haalt de inspiratie uit verschillende soep-kookboeken en uit zijn eigen kookervaring.

Peter is verder actief bij het PINTO HUIS als coördinator verhuur, gastheer op de zaterdagmiddag en medeorganisator van concerten (Koffieconcert en muziekmatinee), en veel buurtbewoners kennen zijn mooie foto’s van de Nieuwmarktbuurt die vaak op Facebook verschijnen. Op MAANDAG 7 MEI is er vanwege de bingo, kippensoep met vermicelli en ballen, biologisch, omdat de bingoclub graag een oudhollandse soep wilde eten.

Buurtsoep in De Boomsspijker, elke maandag na 12 uur, een kop stevige soep is € 1,50 – soep zolang de voorraad strekt, dus ook dinsdag of woensdag kunt u een soepje meepikken. Kom eens proeven!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden