Ontdek de kracht van wij samen in 2017

17-05-2018

2017 was een dynamisch jaar voor DOCK! Samen met zo’n 1700 onmisbare vrijwilligers, ruim 600 enthousiaste professionals en veel betrokken partijen in de wijk werkten we vorige jaar aan mooie projecten en activiteiten in Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Hellevoetsluis, Schiedam, Zaanstad en Zandvoort. We brachten met bewoners, mogelijkheden en initiatieven samen om zo de zelf- en samenredzaamheid van bewoners te bevorderen. In het digitale jaarverslag belichten we enkele hoogtepunten uit 2017 in beeld, tekst en geluid. Beleef hier de kracht van wij samen.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden