Ontwikkeling buurtkracht 1018

15-05-2018

We hebben een nu twee mooie Buurtkracht 1018 – Buurtinitiatieven avonden gehad in maart. Diverse initiatieven zijn aan het opstarten. Komende dinsdag 22 mei hebben we een verdieping op de Buurtkracht, om met initiatiefnemers & ondernemers te netwerken en samen praktisch aan de slag te gaan. Samen met Arnoud van den Heuvel organiseren we een Samen DOEN avond, een samenwerking van het Doe Het Niet Zelf concept & Buurtkracht 1018. Netwerken, je talenten inzetten voor een ander en zelf ondersteuning krijgen bij wat jij nodig hebt En natuurlijk gezamenlijk wat eten!

Dit is vooral voor de vorige initiatiefnemers een heel geschikte avond om te netwerken, ondersteuning te krijgen en een stap dichter bij je droom te komen. Ken je initiatiefnemers of ondernemers? Laat hen dan gerust van dit evenement weten. De inschrijving plekken zijn beperkt met maar 25 plekken, dus schrijf je snel in.

WIE
Op deze avond komen we met ondernemende buurtgenoten samen in buurthuis De Witte Boei. Ben je ondernemend? Heb je een idee of een plan waar je aan wil werken? Wil je iets opzetten? Heb je een bedrijf maar kun je wel wat hulp gebruiken? Werk je zelfstandig, maar wil je netwerk leren kennen in de buurt? Of wil je met jouw skills anderen helpen? Dan is deze avond wat voor jou!

WAAR
Buurthuis de Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201, Amsterdam

WAT
17:30 – 18:30 binnenkomst en samen eten
18:30 – 19:00 inventariseren vraag/aanbod
19:00 – 21:30 samen aan ‘t werk! (kan uitlopen tot 22:00 uur)

HOE
Het is gratis en laagdrempelig. Neem zelf wat eten/drinken mee voor een gezamenlijk buffet. Heb je een (praktische) vraag of een probleem waar je niet uitkomt, neem ‘m mee; we werken voor elkaar aan oplossingen in verschillende rondes. Of vertel gewoon waar je mee bezig bent of wat je zoekt. Je vindt altijd wel een match.

CONTACT
Alex te Paske atpaske@dock.nl 06-41531035
Arnoud van den Heuvel arnoud@doehetnietzelf.org

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden