Speeltuingebouw Wittenburg

06-05-2018
Het speeltuingebouw op Wittenburg wordt in mei geleidelijk heropend voor kinderen tot 14 jaar. Samen met de nabestaanden van het slachtoffer, buurtbewoners en jongerenwerkers van DOCK wordt gezocht naar een passende manier om het gebouw weer in gebruik te nemen. Het speeltuingebouw was sinds de schietpartij op 26 januari gesloten.
Aangepaste openingstijden 
Gezien het mooie weer wordt de speeltuin drukker bezocht. Stapje voor stapje gaat het speeltuin gebouw weer open, te beginnen met de toiletten. Woensdag 2 mei is de eerste dag t/m zondag 13 mei (uitzondering 5 mei). Iedere dag van 13.00 – 17.00 is dan het gedeelte van het gebouw, waar de toiletten zijn, open. Een DOCK medewerker is aanwezig.
Meer informatie 
Meer informatie en een verslag van de bewonersavond van 23 april vindt u op https://www.amsterdam.nl/centrum-gebied/sociale-projecten/oostelijke-eilanden/

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden