DOCK

250 groentepakketten

dinsdag, april 14, 2020

Vandaag hebben we 250 groentepakketten gekregen van Growwizzkid en vanuit het Huis van de Wijk de Banne over Stadsdeel Noord kunnen verdelen. ???

Growwizzkid en World Horti Center hebben de handen ineengeslagen om namens diverse partners in de tuinbouw honderden kinderen in Amsterdam en Utrecht te voorzien van een gezonde verrassing. Met de Nederlandse tuinbouw als afzender ontvangen de gezinnen een Tas voor Thuis. Deze tas bevat een gezond pakket, waarmee de kinderen de kracht van de tuinbouw kunnen ontdekken. Zo kunnen ze zelf op onderzoek uitgaan wat er allemaal mogelijk is met groene producten zoals paprika’s, potplanten, cressen, verse soep, tomberries, zaden en perkgoed.???

We hebben de pakketten verdeeld onder alle Huizen van de Wijk in Amsterdam Noord, het Leefkringhuis (voedselbank) in de Banne en via onze collega’s van het OKT (Ouder- en Kind Team) hebben wij kwetsbare gezinnen kunnen bereiken en van een pakketje kunnen voorzien! We ontvingen gisteren het bericht over dit initiatief. Mooi om te zien dat er snel geschakeld kon worden met onze wijkpartners en dat we vandaag 250 gezinnen blij hebben kunnen maken.??❤