DOCK

50 challenges

dinsdag, april 28, 2020

Hoi allemaal,

Wij zijn 5 jongeren die samen met DOCK verschillende evenementen organiseren. Zo organiseren wij vanaf 4 mei 2020 een online competitie genaamd de ‘Corona competition’. Gedurende 5 weken  worden 50 challenges online gezet op ons Instagram-account @quarantained_dock. Elke maandag verschijnen er 10 challenges. Door de challenges uit te voeren, te filmen/foto te nemen en op te sturen naar ons Instagram-account kun je punten verdienen. Wie na 5 weken de meeste punten heeft gehaald, wint de €150 waardebon voor een winkel/webshop naar keuze. Ook de nummers twee (€50) en drie (€20) krijgen een waardebon cadeau. Hou ons Instagram-account in de gaten voor meer updates. Twijfel niet en doe mee! Schrijf je hier in! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIzOO2i4jTOu1nQAc624YUeQq0RObc26rS7RX_Z9BephcEiQ/viewform

Verder organiseren wij ook een FIFA-toernooi. Het FIFA-toernooi wordt gehouden in het weekend van 16/17 mei 2020. Ga de strijd aan met je vrienden/familie/buurtgenoten en win een waardebon van €150 voor een winkel/webshop naar keuze. De nummer twee krijgt gratis FIFA 21 en de nummer drie gaat naar huis met FIFA-points ter waarde van €20  Elke FIFA speler gaat hier toch 100% voor? Wacht niet en schrijf je in via ons Instagram-account @quarantained_dock  of de link hieronder!

Ook zijn wij te vinden op het Youtube kanaal DOCK Amsterdam Noord. Hier vlogt Soraya uit Amsterdam Noord haar dagen in quarantaine. Ook doet zij challenges voor, zodat jullie ze beter kunnen uitvoeren. Daarnaast worden hier ook wedstrijden van het FIFA-toernooi geupload. Neem een kijkje als je het leuk vindt!

We hopen jullie terug te zien!