DOCK

De VoorelKaarten van DOCK

woensdag, april 8, 2020

Jongerenwerkers in Amsterdam Noord zijn samen met jongeren een liefdadigheidsactie gestart voor de eenzamen ouderen in deze moeilijke periode. Zoals niemand waarschijnlijk ontgaan is kunnen onze ouderen momenteel geen bezoek ontvangen en daarom hebben wij het volgende bedacht. De bedoeling is dat we zoveel mogelijk (geschreven) kaarten ophalen voor de verzorgingshuizen in Amsterdam Noord met lieve boodschappen voor onze eenzame ouderen. Ook proberen we zoveel mogelijk ongeschreven kaarten te verzamelen die we op woensdag 15 april laten schrijven door de jongeren/ inwoners van Noord. Tenslotte vragen wij de mensen of zij het leuk vinden hun adres en eventueel nummer achter te laten op de kaarten zodat de ouderen en kaartje terug kunnen sturen of even kunnen bellen in tijden van eenzaamheid.

Onze oproep aan iedereen!
Heb jij lege kaartjes over die je wil doneren?  En/of wil je zelf een lief kaartje/tekening/brief schrijven voor een eenzame oudere…

Stuur deze dan naar:
Jongerenproductiehuis De Valk
IJplein 3, 1021 LA Amsterdam

Of lever deze vanaf maandag  in bij inleverbox bij de Dirk van de Broek Meeuwenlaan. Meer weten over dit project of een handje helpen?
Neem dan contact op met:

Nikisha Katsburg 06-59935607
Robin Meerhoff 06-28341087