DOCK

DOCK Utrecht knutselpakketjes

dinsdag, april 14, 2020

Met de slogan: “Ei, ei, ei, wie maak jij blij!” dagen sociaal makelaars kinderen uit om voor elkaar een knutsel te maken. De pakketjes zijn expres bij de supermarkt neergelegd, zodat ouders en verzorgers van kinderen een knutselpakketje voor thuis mee kunnen nemen. 

Supermarktmedewerkers delen DOCK Utrecht-knutselpakketjes uit aan kinderen.  

“Normaal bedenken sociaal makelaars jeugd samen met kinderen wat er voor activiteiten gaan doen. Het maakt niet uit met welke doelgroep je werkt, we denken nu allemaal met elkaar mee. De ideeën schoten snel als paddenstoelen uit de grond.” zegt Sandra Witkamp, sociaal beheerder van buurtcentrum Sterrenzicht. 

In de begeleidende brief vragen de sociaal makelaars jeugd of kinderen een foto willen mailen van de resultaten. Sandra zegt: ”Nu hopen we op respons en mooie foto’s van paaskuikens.”