DOCK

Met vragen help je elkaar

donderdag, april 16, 2020

Door te vragen vul je elkaars ideeën aan en versterk je elkaars talent.  

De vrijwilligers van speeltuin Fort Luna hebben een groepsapp, ontzettend handig in coronatijd. Je kunt elkaar gemakkelijk iets vragen of ideeën uitwisselen.  

Op mijn vraag; ‘Vinden jullie het goed als ik dagelijks een knutsel of speeltip deel op de Facebookpagina van Fort Luna?‘ werd enthousiast gereageerd. Al snel appte een vrijwilligster een knutselactiviteit. Zij had dit thuis gedaan met haar zoon. Online hadden zij samen activiteiten gezocht en uitgeprobeerd. De foto’s waren zo ontzettend leuk dat ik haar heb gevraagd of ik deze activiteit mocht gebruiken voor de pagina. 

De creatieve tips met knutselactiviteiten, inclusief filmpjes stroomden binnen. Normaal gesproken organiseert zij wekelijks en knutselactiviteit, dat kan nu natuurlijk niet. Door haar creatieve talent op deze manier te gebruiken, kan ze haar ideeën delen met de kinderen en ouders die normaal de speeltuin bezoeken. En blijft ook zij in contact met de speeltuinbezoekers.