DOCK

Paaskaart voor vrijwilligers DOCK Haarlem

maandag, april 13, 2020

‘Woehoeeeeee🥳🥳 de paaskaarten zijn binnen!!’ Dit enthousiaste berichtje kreeg veel enthousiaste reacties in onze (interne) WhatsApp-groep DOCK Haarlem. Met deze paaskaart hebben de sociaal werkers onze vrijwilligers bedankt:

Hartelijk bedankt!
‘De coronacrisis vraagt veel flexibiliteit en creativiteit, ook van jullie! Voor sommigen betekent het in aangepaste vorm doorgaan, voor sommigen extra inspringen waar nodig. Voor anderen betekent het juist bewust even niets doen om zichzelf en anderen te beschermen. Jullie inzet wordt ook in deze tijd bijzonder gewaardeerd! Samen komen we door deze lastige tijd heen. Dat is de kracht van wij samen.
Tip: Heb jij behoefte aan een praatje, bel dan de Altijd Contact-lijn op nummer 088 – 855 5195, dagelijks bereikbaar tussen 11:00 en 13:00 uur.’