DOCK

Soep/fruitproject

dinsdag, april 28, 2020

Het soep/fruitproject is goed voor een praatje, energie, vrolijkheid en een verzadigd gevoel! En dat laten buurtbewoners zich niet zomaar afnemen.  

Bewoners van de Gasperilaan vroegen of sociaal makelaar Hatice Can en Carla Landolf van stichting 3-Generatiecentrum niet toch door konden gaan met het soep/fruitproject. Het project startte zo’n vier jaar geleden en kwam in de eerste weken van de lock-down stil te liggen. 

Samen met vrijwilligers is gekeken hoe het project volgens de richtlijnen van de RIVM toch doorgang kan vinden. Er zijn creatieve manieren gevonden om de pakketjes te bezorgen en zelfs in de wijk Lombok zijn bij een aantal buurtbewoners verse soep en fruitpakketjes bezorgd.  

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting R.C Het Maagdenhuis en gemeente Utrecht.