DOCK

Speeltuinen buiten open

dinsdag, mei 12, 2020

Kinderen kunnen vanaf maandag 11 mei weer veilig buiten spelen in Utrechtse speeltuinen. Sociaal makelaars van DOCK Utrecht zijn ontzettend blij om kinderen te verwelkomen. In deze tijd gelden bijzondere maatregelen. Samen met gemeente Utrecht heeft DOCK Utrecht regels opgesteld. Zo mogen bijvoorbeeld ouders en verzorgers de speeltuin niet in. Ook moeten kinderen naar huis voor het toilet.  

In afstemming met partners is per speeltuin nagedacht over de beste openingstijden en/of dat er regelingen voor kinderen van 4 tot 6 jaar moeten zijn. Check op de Facebookpagina va de speeltuin bij jou in de buurt wat de mogelijkheden zijn of vraag het aan de sociaal makelaar.  

Zowel in de speeltuin als online zijn sociaal makelaar er voor jou als kind en voor jouw ouders. Heb je een vraag of idee? Samen bedenken we met jou hoe we dat omzetten naar een actie of activiteit. Als je gebruik maakt van elkaars talent en dingen doet voor je eigen buurt woon je leuker gezelliger en vreedzamer. Wij brengen mensen en organisaties met elkaar in contact.