DOCK

Aftermovie Digitale DOCK Dagen

dinsdag, juni 23, 2020

Voor onze collega’s zijn eind mei de Digitale DOCK Dagen georganiseerd. Externe sprekers zochten de verbinding op met onze collega’s en deelden hun expertises.

Zoals de internationale spreker Charles Ruffolo die zijn kennis deelde over online netwerken; organisatieadviseur en trainer Marcel Kruger gaf richting aan hoe je succesvol kan samenwerken met externe partners; en spreker Des Balentien nam de collega’s mee in de online wereld van jongeren, hoe je daarbij als jongerenwerker kan aansluiten.

Ook werden digitale sessies geleid door collega’s. DOCK’ers konden hun innovatieve ideeën pitchen. Een sociaal werker organiseerde een brainstorm via de online tool Mural rondom digitale dienstverlening.

De Digitale DOCK Dagen is een mooi podium voor deskundigheidsbevordering en kennisdeling rondom actuele thema’s. We blikken terug op een inspirerende week! Bekijk de video: