DOCK

Midzomermokum voor de jeugd

donderdag, juni 25, 2020

Midzomermokum is een activiteitenprogramma in de zomervakantie van 4 juli tot en met 16 augustus voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0-23 jaar. In de hele stad zijn er sportactiviteiten, culturele workshops en zomerscholen. Je vindt een overzicht van alle activiteiten op deze website.

De hele zomer vind je op de website hele spannende, leuke en leerzame activiteiten in Amsterdam waarvoor je je kunt inschrijven. En het is vrijwel (bijna) allemaal gratis. Je kunt zoeken op de activiteiten die er in jouw stadsdeel plaatsvinden, sorteren op basis van je leeftijd of kunt kijken naar een bepaald thema dat je interessant vindt. Als je aan een activiteit wil deelnemen klik je hierop, en kijk je onder het kopje ‘aanmelden’ of en hoe je je kunt opgeven. Veel plezier; laten we er een onvergetelijke zomer van maken in Amsterdam!