DOCK

Ter nagedachtenis aan Mene Raghoebir

dinsdag, juni 23, 2020

Zaterdagmiddag hebben we het trieste bericht ontvangen dat
onze collega, Mene Raghoebir (50), vrijdag 19 juni 2020 is overleden. Hij was sociaal beheerder bij buurtcentra Oase (West) en De Uithoek (Noordwest) in Utrecht. Een collega die met veel enthousiasme en volharding aan het werk ging. Mene was een lieve, zachtmoedige, gastvrije man.

Zijn humor, glimlach en geruststellende woorden zullen we enorm missen. Collega Rene Kronenburg: “Mene was niet alleen mijn collega, maar ook mijn mattie. Vanaf 2014 zijn we directe collega’s geweest bij buurtcentrum Oase. We werden ook wel ‘Starsky & Hutch’ genoemd.”.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw en kinderen. Wij wensen hen, vrienden, kennissen en zijn collega’s veel sterkte bij dit grote verlies. Op woensdag 24 juni vindt de crematie plaats in besloten kring. Wie een herinnering aan hem wil delen of de familie wil condoleren:

https://www.dela.nl/herinneringsportaal?token=12071969-mene-raghoebir