DOCK

Vakantieactiviteiten & zomerkamp voor kinderen

donderdag, juni 25, 2020

Kinderen van de basisschool in Amsterdam Centrum hoeven zich deze zomer geen moment te vervelen! Ga je niet op vakantie en gunt je je kinderen een onvergetelijke tijd? Kijk dan snel op de website en schrijf je kind(eren) in!

DOCK biedt i.s.m. Sciandri fantastische VAKANTIEACTIVITEITEN; de eerste week van de vakantie kunnen de kinderen op diverse speeltuinen en bij het Woeste Westen terecht voor sport, spelletjes en wisselende creatieve activiteiten zoals circus les, hologrammen maken of vliegers ontwerpen. We vragen een kleine bijdrage in de kosten, maar schrijf je wel in via de website, dan ben je verzekerd van een plekje.

Ook de andere weken van de vakantie zitten boordenvol leuke vakantieactiviteiten: week 2, 5 en 6 biedt Sciandri een sportcampus nabij Artis, en in week 3 en 4 kan DOCK een aantal kinderen die geen geld hebben om op vakantie te gaan, heel blij maken met een (bijna gratis) ZOMERKAMP in Amsterdam. Meer informatie over de vakantieactiviteiten en zomerkampen is te vinden in de flyer die op de basisschool is uitgedeeld, en op de website https://naschoolseactiviteiten.amsterdam. Schrijf je kind(eren) snel in, want er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

INSCHRIJVEN voor de zomeractiviteiten kan vanaf maandag 22 juni t/m woensdag 1 juli via de website

BIJDRAGE IN DE KOSTEN voor de ACTIVITEITENWEEK € 5 per middag of € 1 met stadspas,voor de ZOMERKAMPEN € 5met stadspas voor een hele week.

N.B: er is nog plek bij de naschoolse activiteit Nazomer Zeilen, een korte zeilcursus direct na de zomervakantie. Heb je vragen of kom je er via de website niet uit? Neem dan contact op met onze collega’s:

Frederique Peters DOCK, 06 204 180 10, fpeters@dock.nl
Esther Blok DOCK, 06 204 109 20, eblok@dock.nl
Wanda Broers DOCK, 06 223 294 74, wbroers@dock.nl
Anouk Oosterhuis SCIANDRI, 06 3116 2819, anouk@sciandri.com