DOCK

Kinderpersbureau

donderdag, juli 2, 2020

Altijd al eens iemand willen interviewen? Dan is het Kinderpersbureau iets voor jou! Bij het Kinderpersbureau worden de deelnemers opgeleid tot camerajournalisten. Onder begeleiding van NurLimonade ga je op pad om het nieuws uit de buurt te verzamelen en hier vervolgens leuke videoreportages over te maken. Al het nieuws wordt door jou zelf bijgehouden op een speciale website. Je leert tijdens deze cursus niet alleen filmen, interviewen en presenteren, maar je komt ook in aanraking met de mensen en organisaties in je eigen buurt.

Het Kinderpersbureau is een reeks van 3 workshops voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar op de eerste drie donderdagen van de zomervakantie en wordt verzorgd door NurLimonade.

Wanneer? 9, 16 en 23 juli

Hoe laat? 9:30 – 11:30 uur

Waar? Volta (Houtmankade 336, Amsterdam).

Wat kost het? Niks!

Meedoen? Geef je dan nú op: mvandijk@dock.nl  

Let op: er is maar zéér beperkt plaats, dus wees er snel bij! Vraag wel eerst toestemming aan je ouders.