DOCK

Wandelen voor senioren is weer begonnen!

dinsdag, juli 21, 2020

Afgelopen week is de enthousiaste wandelgroep weer gaan wandelen in Hoogvliet. Het weer was heerlijk en iedereen had er na de lange pauze enorm veel zin in. Deze eerste keer was weer fijn en men kwam moe maar voldaan terug.


Er wordt elke maandag om 13.00 uur verzameld bij Huis van de Wijk de Zevensprong, men bespreekt met elkaar de route en is na ongeveer anderhalf uur terug. Wandelen is goed voor de conditie, de spieren, en het is nog gezellig ook! Wel altijd op gepaste afstand van elkaar. En ook in Coronatijd mag er na afloop van de wandeling wat gedronken worden, de beheerders van de Zevensprong houden de regels goed in de gaten. En u mag ook naar de wc.


Dus heeft u zin, wandel dan lekker mee. Info op nummer 088 – 855 50 19.