DOCK

Wijkgericht werken

woensdag, juli 22, 2020

In de Hellevoetse wijken Nieuw-Helvoet, De Kooistee en De Struyten werken we samen welzijnsorganisaties SBO en PUSH voor de bewoners. We gaan de wijken in en vanuit het contact gaan we met elkaar aan de slag om het wonen en leven in de wijk fijner te maken en daarnaast ook te zorgen dat als iemand ondersteuning nodig heeft dit tijdig wordt gezien en wordt aangepakt.

We streven hier naar wijken waarin inwoners en lokaal betrokken partijen met elkaar vorm en inhoud geven aan hun sociale leefomgeving. Inwoners kennen elkaar staan voor elkaar klaar en hebben kansen om mee te doen en hun talenten te ontwikkelen. Partners kunnen en willen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. In het contact met de bewoners op de vele ontmoetingsplaatsen in de wijk gaan we het gesprek aan en kijken wat er al leeft of speelt kunnen versterken of aanpakken.

Woont of werkt u in 1 van de genoemde wijken neem vooral het contact met ons op. We horen graag als u een vraag heeft, mooi idee wilt voorleggen of uw eigen verhaal over uw wijk wilt delen. Neem dan contact op met Leon van Soelen via 088 855 5000 u kunt ook een e-mail sturen naar hellevoetsluis@dock.nl.