DOCK

Coronavirus: de actuele maatregelen van DOCK

donderdag, augustus 27, 2020

DOCK heeft de locaties verantwoordelijk geopend in nauw overleg met de gemeentes. Alle locaties; de Huizen van de Wijk, de wijkcentra, jongerencentra en de speeltuinen zijn coronaproof ingericht. We blijven in nauw overleg met de gemeentes waarin we werkzaam zijn: Amsterdam, Haarlem, Hellevoetsluis, Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Zandvoort en Zaanstad.

Met elkaar houden we het vol
Onze sociaal werkers werken samen met vrijwilligers, huurders en ook de bewoners uit de wijk en geven met elkaar uitvoering aan de richtlijnen. Zo houden we het deze coronatijd met elkaar vol. We bedanken iedereen voor het meewerken en wensen iedereen mooie ontmoetingen toe.

Om in de 1,5 meter samenleving de veiligheid en preventieve maatregelen in onze locaties en in contacten met bewoners te borgen, heeft DOCK richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op de maatregelen van de Rijksoverheid en de richtlijnen van het RIVM. We vragen iedereen, DOCK-ers, stagiaires, vrijwilligers, huurders en natuurlijk de bewoners om zich te houden aan de coronarichtlijnen. Zo blijft het voor iedereen veilig elkaar te ontmoeten.

We zijn er voor je
Onze sociaal werkers en jongerenwerkers werken gewoon door en doen zoveel mogelijk hun best om in contact te blijven met je. Door gesprekken op straat, telefonisch, online en een-op-een-gesprekken op locatie alleen op afspraak. We ontwikkelen met onze partners nieuwe initiatieven om mensen die dat nodig hebben, te bereiken en te ondersteunen. . Samen zijn doen we op afstand. We wensen iedereen mooie ontmoetingen en een goede gezondheid toe.

RIVM
DOCK houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Wie verkouden is of koorts heeft, blijft thuis. Als er aanvullende maatregelen komen informeren we iedereen die daarvan op de hoogte moet zijn.