DOCK

Gezamenlijke wijkagenda Leidsche Rijn

donderdag, augustus 6, 2020

Waar bent u trots op in uw buurt en welke onderwerpen hebben aandacht nodig? Sociaal makelaars van DOCK Utrecht brengen antwoorden van buurtbewoners en beroepskrachten in kaart. Het doel is om met elkaar tot een gezamenlijk wijkagenda te komen, zodat wij mét iedereen die dat wil, aan de slag kunnen gaan met dat wat nodig is. 

Wilt u als inwoner en/of beroepskracht  van een wijk de enquête invullen? Dat kan tot 22 augustus, zie de links hieronder:

Leidsche Rijn
Inwoner Leidsche Rijn, klik op: https://forms.gle/4m25V9gB7bCFPMDp7
Beroepskracht Leidsche Rijn, klik op: https://forms.gle/azJUhrenTQw6k8sc6

DOCK Utrecht brengt talenten en mogelijkheden samen. Onze sociaal makelaars en sociaal beheerders ondersteunen daar waar nodig is. We kunnen jou bijvoorbeeld informeren over organisaties en instanties. Ook motiveren we je om met jouw buren iets te organiseren, zodat jouw buurt nog levendiger en prettiger wordt. Dat is de kracht van wij samen.