DOCK

Gezamenlijke wijkagenda Vleuten – De Meern

woensdag, augustus 5, 2020

Waar bent u trots op in uw buurt en welke onderwerpen hebben aandacht nodig? Sociaal makelaars van DOCK Utrecht brengen antwoorden van buurtbewoners en beroepskrachten in kaart. Het doel is om met elkaar tot een gezamenlijk wijkagenda te komen, zodat wij mét iedereen die dat wil, aan de slag kunnen gaan met dat wat nodig is. 

Wilt u als inwoner van Vleuten – De Meern de enquête invullen? Dat kan tot 22 augustus, klik op: https://forms.gle/VC8VvAHiK1nJSQyd6

Wilt u als beroepskracht van Vleuten – De Meern de enquête invullen? Dat kan tot 22 augustus, klik op: https://forms.gle/KNNrZppyeFZVTewT8

DOCK Utrecht brengt talenten en mogelijkheden samen. Onze sociaal makelaars en sociaal beheerders ondersteunen daar waar nodig is. We kunnen jou bijvoorbeeld informeren over organisaties en instanties. Ook motiveren we je om met jouw buren iets te organiseren, zodat jouw buurt nog levendiger en prettiger wordt. Dat is de kracht van wij samen.