DOCK

Verhalentafel Leidsche Rijn

maandag, augustus 24, 2020

NAZOMEREN

Praat mee en deel uw verhalen en herinneringen over het thema nazomeren.
In gesprek met leeftijdsgenoten over herinneringen aan mooie tijden. Ervaring met vertellen is niet nodig.

Vanaf 10 september, 4 donderdagen van 09:30 – 11:00 uur in Buurtcentrum Bij de Buren. We nodigen u van harte uit voor de verhalentafel in Leidsche Rijn. Samen met leeftijdsgenoten deelt u opmerkelijke voorvallen uit verschillende levensfasen van uw leven zoals uw jonge jaren, uw gezinsleven, werkzame leven en de tijd na uw pensionering. Door te vertellen blikt u terug op positieve momenten of denkt u aan momenten die u misschien al lang was vergeten. Luister naar verhalen van de anderen en leer elkaar beter kennen. Verwonder, herken en vertel samen met de begeleider Gerdi Keeler. Daar krijgt u energie van!