DOCK

Vrijwilligers gezocht Bouwspeeltuin Voorn

maandag, augustus 10, 2020

Een speeltuin zoekt altijd mensen. De speeltuin houden we open met een actief team van bewoners uit Leidsche Rijn. Wilt u ook uw bijdrage hieraan leveren? Vindt u het leuk om actief mee te werken aan het open houden van de speeltuin? Dan horen wij dat graag!
Meld je dan aan bij cehadji@dock.nl of bel naar 06 59 99 05 30.

Middenin de wijk
Bouwspeeltuin Voorn is een grote, ruime speeltuin voor kinderen tot 12 jaar midden in Leidsche Rijn. (Oudere) kinderen kunnen op de omliggende velden voetballen en of basketballen. Er is genoeg te doen! Voor ouders is de speeltuin een plek om elkaar te ontmoeten, gezellig te picknicken en samen met je kinderen te spelen.

De speeltoestellen staan allemaal in zand, dus genoeg ruimte om kastelen te bouwen!  De klimtoestellen zijn voor verschillende leeftijden, links voor de jongsten en rechts voor de oudere kinderen. De waterpomp staat het hele zomerseizoen aan; kinderen kunnen met ons zandbakspeelgoed geulen graven en lekker kliederen met water. Bij mooi weer kan ook het spetterbadje open. Heerlijk waterplezier voor de kleuters en de peuters in de wijk.