DOCK

Word vrijwilliger bij DOCK Haarlem

maandag, augustus 24, 2020

Voor, tijdens en na coronatijd. Bij DOCK Haarlem zijn bijna 500 vrijwilligers actief. Op allerlei manieren. Als taalmaatje, chauffeur, voorlees’oma’, als barman of barvrouw, als kok voor de eettafel, organisator van kinderactiviteiten, voor de PR van projecten, als klusser of wandelaar. Er is altijd vrijwilligerswerk dat bij je past en waar je blij van wordt. Fijn om te doen en fijn om anderen te ontmoeten. Fijn om van betekenis te zijn en heerlijk om regelmaat in je week te hebben.

Mustafa Öcal is vrijwilligerscoördinator bij DOCK Haarlem. Je ziet hem in het filmpje, dat we maakten voor de online participatiemarkt in Haarlem. Op woensdag 16 september gaat die participatiemarkt om 11:00 uur online.

Maar zo lang hoef je niet te wachten. Kijk maar:


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Mustafa, t: 088 855 5403 of mail mocal@dock.nl