DOCK

Schalkwijk aan zet: wij denken mee met jouw idee

vrijdag, september 25, 2020

41 Plannen staan er nu al op de website Schalkwijkaanzet.nl. De gemeente Haarlem deed een oproep: Wat zou jij doen met 70.000 euro voor Schalkwijk rondom de thema’s: elkaar ontmoeten, op straat en groen en duurzaamheid?

Ondersteuning aanvraag initiatief
De sociaal werkers van DOCK Haarlem in Schalkwijk ondersteunen je graag bij de aanvraag van jouw idee. Ook denken ze mee hoe je campagne kunt voeren om ervoor te zorgen dat er veel gestemd wordt op jouw idee.
Je hebt nog tot 18 oktober om je idee in te sturen.
(Scroll verder voor onze bereikbaarheid.)

Haarlem 105 maakte een reportage bij de lancering van Schalkwijk aan Zet:

Citaat website: ‘Als Schalkwijker weet jij vast wel wat er moet gebeuren om jouw buurt mooier, socialer, veiliger en groener te maken. Maar daar is vaak geld voor nodig. De gemeente Haarlem stelt dit najaar 70.000 euro beschikbaar voor plannen uit de wijk. Hoe zou jij dat geld besteden? Aan een levensgrote muurschildering op de zijkant van je flat? Extra groen in de wijk? Misschien een schaaktafel in een plantsoen om potje te spelen tegen een buurtbewoner? Of heb je andere ideeën?’

Contact
Op Schalkwijk-pagina van onze website vind je de adressen van de wijkcentra. In verband met corona werken we altijd op afspraak.
Of bel het algemene nummer van DOCK Haarlem: 088 – 855 5175 (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur)