DOCK

Telefoonlijn Altijd Contact beëindigd

dinsdag, september 22, 2020

Op 17 maart 2020 ging de Telefoonlijn Altijd Contact de lucht in voor Haarlemmers die vanwege het sluiten van wijkcentra, dagbesteding of werkprojecten gedwongen waren thuis te blijven. De Altijd Contact-lijn was een van de nieuwe initiatieven om juist in de periode van de lockdown in contact te blijven met bewoners.

De Telefoonlijn Altijd Contact werd regelmatig gebeld voor hulp bij boodschappen, een praatje of vragen om informatie. Samen met Haarlem Effect, Kennemerhart en Roads bemanden we de telefoonlijn. Voor praktische hulp stonden vrijwilligers klaar.

Onze wijkcentra zijn weer open en we zijn veel buiten in de wijk aan het werk en in contact met bewoners. De Altijd Contactlijn werd steeds minder gebeld. Aanleiding om deze coronadienst te beëindigen.

Bereikbaar
DOCK Haarlem is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 – 13:00 uur op 088 855 5175.

Wijkcentra
In alle stadsdelen van Haarlem zijn wijkcentra geopend. Voor activiteiten, voor hulp en ondersteuning en om mee te doen. Kijk op deze site voor de locatie-adressen in Haarlem Noord, Oost en Schalkwijk.
Woont u in Haarlem Centrum of in Zuid-West, kijk dan op de website van onze samenwerkingspartner en welzijnsorganisatie Haarlem Effect.