DOCK

Verbouwing De Zevensprong – Geef uw mening!

vrijdag, september 25, 2020

Tekening 1, 2 of 3

De binnenkant van De Zevensprong krijgt in december een opknapbeurt. Dat is hard nodig, de laatste keer gebeurde dat twintig jaar geleden. Voor de komende verbouwing zijn twee tekeningen gemaakt. DOCK is benieuwd naar welke de voorkeur uitgaat van bezoekers, omwonenden en andere belangstellenden. De tekeningen hangen van maandag 28 september tot en met vrijdag 9 oktober in De Zevensprong aan de Mosoelstraat 20. Kom langs en geef uw mening. DOCK maakt 14 oktober bekend welke tekening het meest geliefd is.

Inmiddels komen de activiteiten in Huis van de Wijk De Zevensprong weer op gang, zoals schilderen en tekenen. Uiteraard wordt rekening gehouden met de coronaregels. Ook online biedt welzijnsorganisatie DOCK allerlei diensten aan. Onder andere hulp bij administratie en schulden via videobellen en online taalhulp, bijvoorbeeld bij het lezen van een bijsluiter van medicijnen. Alle activiteiten staan op www.dock.nl/rotterdam/hoogvliet. Hier staat straks ook de winnende tekening voor de verbouwing. De Zevensprong is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.