DOCK

DOCK coronaspecial: DOCK beweegt in alle coronahectiek

vrijdag, oktober 23, 2020

Opeens zaten we in een andere werkelijkheid en was er de coronacrisis. Vanaf half maart 2020 zetten wij meteen alles op alles om zoveel mogelijk van ons werk voort te zetten. Bekijk de DOCK online coronaspecial. Klik op de afbeelding:

Na het afkondigen van de lockdown waren de sociaal werkers extra gedreven om kinderen, gezinnen, jongeren, volwassenen en ouderen te blijven bereiken. Om wat voor hen te betekenen, hen te ondersteunen en om ze een hart onder de riem te steken. In alle hoeken en gaten van DOCK – én daarbuiten – ontstond een enorme dynamiek van allerlei corona-initiatieven. Intussen proberen we ook zo goed mogelijk om te gaan met onze eigen uitdagingen en onzekerheden.

Deze coronaspecial, waarin we enkele van de vele creatieve en bijzondere initiatieven uit de periode maart tot september 2020 in het zonnetje zetten, maakten we voor de uitbraak van de tweede coronagolf. In deze voor velen ingewikkelde tijd gaan we verder. Vanuit huis, buiten op straat en zo lang dat kan op afspraak in zowel wijk- als jongerencentra.