DOCK

Samen gezond in Boerhaavewijk

zaterdag, oktober 10, 2020

Gezond zijn of je gezond voelen is, juist nu, belangrijker dan ooit. De gemeente Haarlem wil haar inwoners helpen gezond te zijn, te worden of te blijven. Met gezonde inwoners, met kinderen en jongeren die opgroeien in een gezonde omgeving; met inwoners die gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen.

Gezondheid gaat niet alleen over de eigen keuzes, maar ook over de omgeving waarin je opgroeit. Ook in Haarlem heeft de omgeving waar iemand opgroeit invloed op de gezondheid. In de Alliantie Samen Gezond in Boerhaavewijk, werken ZOED Boerhaavewijk, Sociaal Wijkteam Boerhaavewijk, SportSupport, de GGD, DOCK Haarlem en de Gemeente Haarlem samen aan gezonde inwoners in een gezonde wijk.

Woon je in Boerhaavewijk? Dan zien we je graag op een van de online workshops in de Samen Gezond Week van 12 tot en met 17 oktober 2020.

De aftrap is op maandag 12 oktober van 14:00 – 15:30 uur. De Healthy Sisters zijn dan online met tips en ideeën over bewegen en lekkere gezonde gerechten.

Meld je aan via haarlem.nl/samengezondinboerhaavewijk.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joey Bosch, de kersverse opbouwwerker van DOCK Haarlem in Schalkwijk, T: 06 599 22 907 / jbosch@dock.nl