DOCK

Uitslag keuze verbouwing Huis van de Wijk De Zevensprong

vrijdag, oktober 16, 2020

Nek-aan-nekrace: twee varianten genieten de voorkeur.

Begin volgend jaar wordt Huis van de Wijk De Zevensprong grondig opgekapt. Afgelopen voorjaar is de buitenkant al met nieuwe kleuren opgefrist, nu is de binnenkant aan de beurt.
Drie weken geleden werd de aftrap gegeven en werd er aan de hand van drie verschillende interieur-tekeningen getoond hoe de nieuwe Zevensprong er uit kan komen te zien na de verbouwing. Bezoekers konden de afgelopen twee weken via een stembiljet aanvinken welke tekening/variant zijn of haar voorkeur had.
Op woensdag 14 oktober is de stembus geleegd en zijn de stemmen geteld. Het bleek een verrassende uitslag. Bezoekers hadden voor twee van de drie varianten een duidelijke voorkeur waarbij met name de kleur groen van de wanden van de tweede variant en de bar van de eerste vatriant er voor de stemmers uitsprong.
Met deze uitslag gaan de ontwerpers en de leden van het verbouwingsteam aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn om met beide voorkeuren iets te doen.
Wij willen ook alle bezoekers bedanken die de moeite hebben genomen in deze periode te komen stemmen.
Wie de afgelopen weken geen tijd had om te komen kijken kan dit alsnog doen. In verband met de huidige coronamaatregelen verzoeken wij u wel van tevoren even bellen.