DOCK

Start Buurtwinkel Hof van Leijh samen de SIG én de buren

dinsdag, november 10, 2020

Samen met SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, openen we de deuren van onze tweede Buurtwinkel: Buurtwinkel Hof van Leijh op de benedenverdieping van het nieuwe appartementengebouw in Haarlem Oost.

Vandaag vond in de Buurtwinkel het sleutelmoment plaats voor nieuwe bewoners van de appartementen. De sociaal werkers van DOCK gaan snel kennismaken met alle bewoners en hen uitnodigen om mee te doen in de Buurtwinkel en in de wijk. Voor iedereen is er deze nieuwe flyer:

let op: op deze flyer staat per abuis het verkeerde ‘huisnummer’ . dat moet zijn 79 (ipv 39)


Hof van Leijh
Hof van Leijh is een bijzonder nieuwbouwcomplex met 130 appartementen waar wonen, zorg en welzijn samenkomen. Samen met SIG, Zorgbalans en Elan Wonen werken we met huurders actief samen aan een sfeer van betrokkenheid. Het voor elkaar klaar staan en een ‘goede buur’ zijn, is hier iets vanzelfsprekends.

Op de begane grond van het complex is er naast de Buurtwinkel ook een ontmoetingscentrum en is het buurtteam van Zorgbalans gevestigd.

Hofmakers
In Hof van Leijh is een aantal woningen beschikbaar voor mensen die een extra bijdrage willen leveren aan de sfeer van saamhorigheid, betrokkenheid en het voor elkaar klaar staan in Hof van Leijh. Hofmakers zijn goede buren en zijn hiermee een goed voorbeeld, ze organiseren activiteiten, in samenwerking met DOCK en SIG, zodat bewoners kennismaken en elkaar ontmoeten.

Informatie
Wil je meer weten over de Buurtwinkel Hof van Leijh?
Bel de Buurtwinkel: 088 855 5185 of neem dan contact op met de sociaal werkers van DOCK Haarlem:
Rozien Khalil, t: 088 855 5395 / e: rkhalil@dock.nl
&
Daphne Smit, t: 06 599 66 505