DOCK

BuurtThuis maaltijd

dinsdag, december 15, 2020

BuurtThuis in Utrecht Kanaleneiland doet dit jaar mee met het decemberdiner op 22 december. Het decemberdiner zorgt ervoor dat wij met buurtbewoners in contact kunnen blijven, en kunnen laten weten dat wij aan hen denken. Er komt een kok koken bij BuurtThuis, en daarna brengen bezorgers een maaltijd naar buurtbewoners die dat goed kunnen gebruiken. Via de website is het mogelijk bewoners aan te melden voor een maaltijd i.c.m. een praatje aan de voordeur! Naar bewoners wordt gecommuniceerd dat ze de maaltijd hebben ontvangen van de persoon of organisatie die ze hiervoor heeft aangemeld.

www.buurtmaaltijden.nl/decemberdiner voor meer informatie. Als je bewoners aanmeldt ontvangen zij op 22 december tussen 13:00 en 17:00 een gratis Decemberdiner met een gezellig voordeurgesprek van de bezorgers. Aanmelden kan nog tot 18 december.