DOCK

Online Fifa-toernooi voor jongeren tijdens de jaarwisseling

maandag, december 28, 2020

Uitbundig het nieuwe jaar ingaan met je vrienden op een spetterend feest of de wijk onveilig maken met een tas vol vuurwerk? Het zit er dit jaar door corona niet in. Deze jaarwisseling heeft een heel ander karakter dan andere jaren. Door de extra coronamaatregelen zijn er veel activiteiten geschrapt. En juist voor jongeren is dit een hard gelag. Er is enorme behoefte om iets met elkaar te doen, zeker op zo’n nacht. In samenwerking met Rotterdamse jongeren, Gemeente Rotterdam,  TOS, Miero en  House of Esports hebben wij gezocht naar een alternatieve activiteit die wél kan. We organiseren op oudejaarsnacht van 22:00 – 01:30 uur een online FIFA21-toernooi. Jongeren uit alle wijken van Rotterdam kunnen meedoen en toffe prijzen winnen, waaronder een Playstation5 inclusief een televisiescherm! Dit online toernooi is op jongeren gericht in de hoop hen te motiveren op een verantwoorde wijze en thuis de jaarwisseling te vieren. 

#ookditisjongerenwerk #preventie #Rotterdam #jongerenwerk #welzijn #DOCK
 #DOCKjongerenwerk #dekrachtvanwijsamen