DOCK

Pepernoten aan de deur in Haarlem

maandag, december 7, 2020

Afgelopen week zijn er 1200 zakjes pepernoten uitgedeeld! De sociaal werkers van DOCK Haarlem wilden graag samen met professionals van collega-organisaties laten weten klaar te staan voor alle bewoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En natuurlijk was er aan iedere voordeur even tijd voor een kort en mooi gesprek en lieve woorden. “Het is zo’n rotmaand die decembermaand. Het zijn de kleine dingetjes die er toe doen. Enorm bedankt, ik vond het echt super, super attent!”

En het leuke aan deze actie is ook weer dat we dit samen konden doen met onze partners Haarlem Effect, het Sociaal Wijkteam Haarlem, Buurttuk, Zorgbalans, Streetcornerwork en de gebiedsverbinders van gemeente Haarlem. Wij bedanken SIG voor het vullen van de zakjes pepernoten, het printen van de flyers en Kersversje voor het mooie gedicht hierop.

in actie in de seniorenflat aan het Nieuw- Guineaplein