DOCK

Reizende Buurtkunst in de Nieuwmarktbuurt

woensdag, december 16, 2020

Al enige tijd hingen er afbeeldingen van kerstwerken door buurtbewoners op hekken tegenover de Boomsspijker. Deze hekken staan er vanwege kade werkzaamheden. Nu de werkzaamheden zijn begonnen, moesten de kunstwerken weg.

DOCK heeft akkoord gekregen van de gemeente om de werken aan 3 bruggen in de buurt op te hangen. Tot 25 februari a.s. zijn de werken te bewonderen op een veilige manier, de corona maatregelen aanhoudende.

We hebben geprobeerd alles in ieder geval stevig genoeg vast te maken zodat het niet kan wegwaaien. Vergeef ons dat dit niet overal op de meest mooie manier is gedaan 😉(touw en tie-ribs), mogelijk dat deze ophangmethode t.z.t. nog verbeterd wordt als de middelen en de tijd dit toe laten. Wat ons betreft is het in ieder geval een prachtig geheel geworden.

Voor nu rest mij jullie allen een fijne wandeling toe te wensen, in goede gezondheid te blijven en fijne dagen.