DOCK

Rondleiding Hof van Leijh

vrijdag, december 18, 2020

Maandagmiddag 14 december kregen wethouder Floor Roduner (o.a. Ruimtelijke Ontwikkeling; Sociale Zaken; Schulden en Minima) en Conny Valkhoff, gebiedsmanager Haarlem-Oost, een rondleiding door Hof van Leijh. Zij namen ook een kijkje in de Buurtwinkel Hof van Leijh, die de opbouwwerkers van DOCK Haarlem samen met deelnemers van de SIG runnen met en voor actieve en betrokken wijkbewoners. Elan Wonen maakte een filmpje. Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje van 60 seconden te zien.

Hof van Leijh is een bijzonder nieuwbouwcomplex met 130 appartementen in Haarlem Oost waar wonen, zorg en welzijn samenkomen. Samen met SIGZorgbalans en Elan Wonen werken we met huurders actief samen aan een sfeer van betrokkenheid. Het voor elkaar klaar staan en een ‘goede buur’ zijn, is hier iets vanzelfsprekends.