DOCK

De verbouw van De Zevensprong is begonnen!

dinsdag, januari 12, 2021

Dinsdag 5 januari om 7.30 uur was het eindelijk zover. De aannemer is begonnen! Ondanks deze moeilijke tijd is de verbouw van de Zevensprong van start gegaan.
In de weken voor Oud en Nieuw is DOCK medewerkers en vrijwilligers keihard gewerkt om het hele gebouw leeg te halen. In de tuin zijn vier zeecontainers neergezet waar de inboedel van het gebouw, met alle tafels en stoelen bureaus, is opgeslagen.
Inmiddels zit de eerste week erop. In deze week is een groot deel van het gebouw ‘gesloopt’: vloeren zijn verwijderd, plafondplaten zijn tijdelijk eraf gehaald en opgeslagen, de ruimte waar de keuken stond is nu leeg. Hier en daar is al een muurtje doorgebroken en overal is de bedrading zichtbaar. Nu kan gekeken worden of er geborgen gebreken zijn.
Volgende week wordt de elektra nagekeken en worden de wc’s aangepakt. En worden er nog meer muurtjes aangepast. Daarna wordt de ontmoetingsruimte met de bar vernieuwd. En daarna wordt het gebouw ‘aangekleed’ en komen de verlichting, de schilders en de nieuwe vloer aan bod.
Wij willen iedereen aan de hand de bijgevoegd foto’s laten zien wat er allemaal komt kijken bij zo’n renovatie. Binnenkort meer over de verbouw. Wij houden u op de hoogte!