DOCK

Grootschalig testen op corona in Rotterdam Charlois

donderdag, februari 4, 2021 Tags: , ,

Vanaf eind januari kunnen inwoners van Charlois zich op 11 locaties in Charlois laten testen op het coronavirus. Door op grotere schaal te testen wil de GGD de verspreiding van het virus indammen. Daarnaast wil de GGD in samenwerking met het Erasmus MC meer zicht krijgen op de verspreiding van het virus. Inwoners worden opgeroepen om zich met, maar ook zonder coronaklachten te laten testen.

DOCK helpt als welzijnspartner in de wijk om mensen te helpen de oproep te begrijpen en uit te leggen hoe het werkt. Omdat niet iedereen in Charlois de Nederlandse taal goed leest of begrijpt, is de informatie in meerdere talen beschikbaar.

Nederlands

Engels

Arabisch

Turks

Pools

Bulgaars

Heb je vragen over corona, over het testen, neem dan contact op met de GGD Rotterdam Rijnmond.