DOCK

Jongerenwerklocatie De Tickel in Amsterdam Nieuw-West gesloten

vrijdag, februari 19, 2021

Op woensdag 17 februari 2021 is er op de jongerenlocatie De Tickel in Amsterdam Nieuw-West een plastic flesje met licht ontvlambare vloeistof gevonden. Op het moment van de vondst waren er geen bezoekers aanwezig op de locatie, dit i.v.m. reparatiewerkzaamheden na een eerder incident. Direct na de vondst is door onze DOCK-collega’s geschakeld met de politie en het materiaal is onschadelijk gemaakt door de explosieven opruimingsdienst. Afgelopen periode hebben soortgelijke incidenten zich voorgedaan op diverse plekken in Nieuw-West. De politie doet momenteel onderzoek en er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Een veilige plek voor iedereen
Onze jongerenwerklocaties zijn toegankelijk voor iedereen uit de buurt, van jong tot oud. Onze DOCK-collega’s, maar ook de buurtbewoners zijn erg geschrokken van dit incident. De Tickel blijft tijdens het onderzoek gesloten. We blijven nauw in contact met de politie wijkagenten en het stadsdeel om onze locatie veilig te houden.

Contact
Heeft u vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met DOCK manager Nieuw-West John Lachman via 06 – 599 07 104 of stuur een e-mail naar jlachman@dock.nl