DOCK

Nieuwe gebiedsgids Hillegersberg – Schiebroek 2021

maandag, februari 22, 2021

Er is weer een nieuwe versie van de gebiedsgids Hillegersberg – Schiebroek beschikbaar. De editie van 2021 is tot stand gekomen ten tijde van de coronacrisis. Het is raadzaam om vooraf te controleren of bepaalde diensten of gebeurtenissen nog steeds zo plaatsvinden, als vermeld in de gids. Vele activiteiten liggen (tijdelijk) even stil.
Toch zijn we ondanks alle veranderingen trots op een nieuwe gids, die speciaal de bewoners van 65 jaar en ouder vele handvaten geeft om nog actief te zijn in de wijk.

De gids wordt door de gemeente en coalitie erbij bezorgd bij alle bewoners van 65 jaar en ouder, die in de gemeentelijke basisadministratie een zelfstandig woonadres hebben. Heeft u ‘m nog niet ontvangen? Zodra de Huizen van de Wijk weer volledig open zijn, kunt u er daar ook eentje ophalen.
De gids is ook online in te zien en te beluisteren via de website van coalitie erbij.